PRISER

PRISER

 Vi er klar over, at ikke to mennesker er ens, og derfor er det ikke sikkert at jeres ønsker passer ind i vores pakker. Se pakkerne som et udgangspunkt - passer de til jer er det godt. Har i andre ønsker er det også godt - skriv til os, så finder vi sammen en løsning, og en pris, der passer til jer.

 

Efter fotograferingen lægges alle billeder op i et online-galleri. I har mulighed for at kigge alle billederne igennem, og vælge dem i gerne vil have. Derefter redigeres billederne og de færdige versioner lægges op i galleriet, så i kan downlade dem.

 

Ønsker i flere billeder end der indgår i grundpakken, koster de 75 kr/stk.

 

Konfirmation - grundpakke: Ca. 45 minutters fotografering, én lokation, kørsel, 8 billeder i høj opløsning leveret digitalt i online galleri - 1375,- kr.

Kørsel i Nordjylland inkl. Aalborg-området.

 

Babyfotografering - grundpakke: Ca. 45 minutters fotografering i studie, 10 billeder i høj opløsning leveret digitalt i online galleri - 1250,- kr

 

Gravidfotografering - grundpakke: Ca. 75 minutters fotografering, max to lokationer, kørsel, 10 billeder leveret digitalt i online galleri - 1675,- kr.

Kørsel i Nordjylland inkl. Aalborg-området.

 

Portrætfotografering - grundpakke: Ca. 45 minutters fotografering i studie, 10 billeder i høj opløsning, leveret digitalt i online galleri - 1250,- kr.

 

Portrætfotografering - grundpakke: Ca. 45 minutters fotografering på lokation, kørsel, 8 billeder leveret digital i online galleri - 1375,- kr.

Kørsel i Nordjylland inkl. Aalborg-området.

 

 

Bryllupsfotografering: Alle de bryllupper vi har fotograferet har været forskellige - to mennesker, to familier, et utal af forskellige ønsker. Lige fra de traditionelle ønsker, til drømme man har haft i flere år - det kan ikke rummes i en grundpakke.

 

Når det kommer til netop jeres bryllup, så tag fat i os - det bliver ikke dyrere af at vi finder den bedste løsning til netop jeres bryllup, kun bedre!