PRISER

BLÆNDVÆRK FOTO

PRISER

 Vi er klar over, at ikke to mennesker er ens, og derfor er det ikke sikkert at jeres ønsker passer ind i vores pakker. Se pakkerne som et udgangspunkt - passer de til jer er det godt. Har i andre ønsker er det også godt - skriv til os, så finder vi sammen en løsning, og en pris, der passer til jer.

 

Efter fotograferingen lægges alle billeder op i et online-galleri. I har mulighed for at kigge alle billederne igennem, og vælge dem i gerne vil have. Derefter redigeres billederne og de færdige versioner lægges op i galleriet, så i kan downlade dem.

 

Ønsker i flere billeder end der indgår i grundpakken, koster de 75 kr/stk.

 

Konfirmation - grundpakke: Ca. 45 minutters fotografering, én lokation, kørsel, 8 billeder i høj opløsning leveret digitalt i online galleri - 1375,- kr.

Kørsel i Nordjylland inkl. Aalborg-området.

 

Babyfotografering - grundpakke: Ca. 45 minutters fotografering i studie, 10 billeder i høj opløsning leveret digitalt i online galleri - 1250,- kr

 

Gravidfotografering - grundpakke: Ca. 75 minutters fotografering, max to lokationer, kørsel, 10 billeder leveret digitalt i online galleri - 1675,- kr.

Kørsel i Nordjylland inkl. Aalborg-området.

 

Portrætfotografering - grundpakke: Ca. 45 minutters fotografering i studie, 10 billeder i høj opløsning, leveret digitalt i online galleri - 1250,- kr.

 

Portrætfotografering - grundpakke: Ca. 45 minutters fotografering på lokation, kørsel, 8 billeder leveret digital i online galleri - 1375,- kr.

Kørsel i Nordjylland inkl. Aalborg-området.

 

 

Bryllupsfotografering: Alle de bryllupper vi har fotograferet har været forskellige - to mennesker, to familier, et utal af forskellige ønsker. Lige fra de traditionelle ønsker, til drømme man har haft i flere år - det kan ikke rummes i en grundpakke.

 

Når det kommer til netop jeres bryllup, så tag fat i os - det bliver ikke dyrere af at vi finder den bedste løsning til netop jeres bryllup, kun bedre!

 

BLAENDVAERK FOTONiels Mørchs Gade 22, 9900 Frederikshavn

Mobil:  26196841 efter kl. 16

BETALING


Du kan betale med bankoverførsel eller mobilepay.

FØLG OS


Følg os på de sociale medier og se det nyeste først. Vær en af de første der får tilbud og deltag i vore konkurrencer.

© Copyright Blaendvaerk Foto © All Rights Reserved