Fotograf Brønderslev

BLÆNDVÆRK FOTO

Fotograf Brønderslev - Blændverkfoto - din fotograf i Brønderslev

Din fotograf i Brønderslev. Vi tager portrætter, konfirmationsbilleder, Bryllupsportrætter og Businessportrætter. Velkommen in på vores hjemmeside, følg linket nedenunder.

Din fotograf i Brønderslev

 

Blændværk Foto er to fotografer med en passion for det gode billede. Vi startede Blændværk Foto i efteråret 2016, efter at have leget med ideen i en tid. Og 2016 skulle være året, hvor vi introducerede en ny fotograf i Brønderslev.

Portrættet er det primære for Per som fotograf. At få lov til at vise mennesker som de er – om det er en brud i kirken, en gom der forbereder sig, en konfirmand der stråler om kap med solen, eller et businessportræt. At vise en stemning, en følelse, at fryse et øjeblik i tid på et foto – det er målet for en portrætfotograf.

 

Hvad tilbyder vi?

 

Portrætter

 

Det klassiske portræt går aldrig af mode. Tværtimod. I en tid hvor der tages selfies som aldrig før, tilbyder en klassisk portrætfotografering ekstra værdi. Det er ikke bare et foto, snuppet på farten. Et portræt, taget hos en fotograf, tager tid. Et vellykket portræt er et samarbejde mellem fotograf og personen foran kameraet. Et godt portræt lever længere, og betyder mere for dem man viser det. At investere i et godt portræt, taget hos en fotograf, vil aldrig gå af mode.

 

 

 

Bryllupsfotografering

 

Er du ved at arrangere dit bryllup, er det altid en god ide at hyre en fotograf i god tid. Gode bryllupsbilleder vil altid sprede glæde. Og med fotografen på plads i god tid inden brylluppet, har du en ting mindre at bekymre dig om. Du skal bare nyde din store dag, og lade Blændværk Foto stå for at bevare den i fotos.

Vi tilbyder forskellige typer af bryllupsportrætter – både det traditionelle portræt, og de portrætter der opstår inspireret af situationen. Vil du have en ’trash the dress’? Så stiller vi op! Snak med os om din ide, så fører vi den ud i livet sammen med dig.

 

 

 

Konfirmationsfotografering

 

Så snart du har datoen for dit barns konfirmation - sørg for at booke datoen hos fotografen! En konfirmation er en travl dag, både for konfirmanden og forældrene. Forestil dig hvordan det bliver at få lov til at genopleve den på billeder, i fred og ro, når selve den store dag er kommet lidt på afstand. Og hvordan man kan vise sine venner, hvordan dagen gik.

Vi tilbyder forskellige typer af konfirmationsportrætter – både det traditionelle portræt, og de portrætter der opstår inspireret af situationen. Vil du have en ’trash the dress’? Så stiller vi op! Snak med os om din ide, så fører vi den ud i livet sammen med dig.

 

 

 

Businessportrætter

 

I en tid, hvor Google har svaret på næsten alle spørgsmål, og kunderne søger information på internettet før de kontakter dig, er tilstedeværelse online vigtigere end nogensinde. Og et godt portræt på en hjemmeside kan betyde forskellen på et salg, og et klik videre til den næste på Google.

 

 

 

fotograf-bronderslev

BLAENDVAERK FOTO

 

 

Niels Mørchs Gade 22, 9900 Frederikshavn

Mobil: 26196841 efter kl. 16

BETALING

 

Du kan betale med bankoverførsel eller mobilepay.

FØLG OS

 

Følg os på de sociale medier og se det nyeste først. Vær en af de første der får tilbud og deltag i vore konkurrencer.

© Copyright Blaendvaerk Foto © All Rights Reserved